Yaka Ortaokulu

Vizyon: Yaka Ortaokulunun vizyonu, eğitim bölgemiz içersine giren ve eğitim çağı içersinde olan tüm bireylerin okulumuzdan azami eğitimi alarak bir üst kuruma donanımlı olarak gitmelerini sağlamak, orta öğretime giden öğrenci yüzdesini her geçen yıl artırmak, eğitimde ilçemizin temsilcisi konumuna yükselip hedefi ileriye taşımaktır.

Misyon: Yaka Ortaokulunun misyonu, öğrencileri doğrultusunda vatanına ve milletine candan bağlı, teknolojilere ve gelişmelere açık, çağın gerektirdiği bilgi birikimini alarak hayata hazırlanan, yaşamı boyunca karşılaştığı güçlükleri aşma gücünü kendinde bulan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar arası Erkek Voleybol Turnuvasında 2. olduk. 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar arası Erkek Voleybol Turnuvasında 3. olduk. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yapılan kitap okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi il birincisi olmuştur.

Saatler: 08:30 İlk Ders Başlangıcı, 12:30-13-10 Öğle Arası 14:40 Son Ders Bitişi Destekleme ve yetiştirme kurslarımız hafta içi son ders bitiminden sonra yapılmaktadır. Hafta sonu ise Cumartesi günleri yapılmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yakaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yaka Köyü Başmakçı / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yaka, İlçe merkezine 5 km uzaklıkta olup, yeşillikler içerisinde bir köydür.

Adres - Yaka Köyü Başmakçı / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım İlçeye kendi imkanlarıyla, İl Merkezine merkezden minibüsler aracılığıyla ulaşım gerçekleşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 5 Km İl Merkezine 130 Km