AFYONKARAHİSAR / BAŞMAKÇI - Yaka Ortaokulu

Yaka Ortaokulu

Yaka Beldesi Başmakçı / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Yaka Ortaokulunun vizyonu, eğitim bölgemiz içersine giren ve eğitim çağı içersinde olan tüm bireylerin okulumuzdan azami eğitimi alarak bir üst kuruma donanımlı olarak gitmelerini sağlamak, orta öğretime giden öğrenci yüzdesini her geçen yıl artırmak, eğitimde ilçemizin temsilcisi konumuna yükselip hedefi ileriye taşımaktır.
Misyon
Yaka Ortaokulunun misyonu, öğrencileri doğrultusunda vatanına ve milletine candan bağlı, teknolojilere ve gelişmelere açık, çağın gerektirdiği bilgi birikimini alarak hayata hazırlanan, yaşamı boyunca karşılaştığı güçlükleri aşma gücünü kendinde bulan bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2008-2009 Eğitim Öğretim Yılında Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar arası Erkek Voleybol Turnuvasında 2. olduk. 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar arası Erkek Voleybol Turnuvasında 3. olduk.
Öğretim Şekli :Normal
08:30 İlk Ders Başlangıcı, 12:30-13-30 Öğle Arası 15:00 Son Ders Bitişi
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
İlçeye kendi imkanlarıyla ve belediye otobüsüyle, İl Merkezine merkezden özel minibüsler aracılığıyla ulaşım gerçekleşmektedir.
Yerleşim Yeri
Yaka, İlçe merkezine 5 km uzaklıkta olup, yeşilşikler içerisinde şirin bir beldedir. Emekli ve Okuma yazma oranı yüksektir.
İlçe Merkezine 5 Km İl Merkezine 130 Km